Nuffnang

Monday, 11 May 2015

WheelChair IDAMAN

Pasal Wheelchair ,

Harini kebetulan cuti dengan isteri sekali cuti,alang-alang cuti hajat nak selesaikan pasal mohon wheelchair,ada 1 company ni kawan atas kawan offer die ada kedai di cyber jaya.Memang wheelchair yang aku nak tu .Brand Quickie tapi harga bawah 10k tiada dalam senarai,"semua harga anggaran 12-14k"wkakakaka..aneh-aneh.
Sementara tu tentukan yang mana??Aku pun decide pergi lah dekat maycare shah alam,yang lucu nya aku dengan tak call HQ aku main pergi je berdasarkan Alamat Letterhead di kota kemuning pusing bagai nak rak,terdetik nak call.Lepas da call aku tanya HQ ni office je ke atau ada barang sekali..sekali die jawab ini office aje..hahaha...benak kejap..mujur lah dekat je kedai yang kat shah alam tu.sempat sampai kedai tu bila sampai terus je pilih quickie model apa lupa murah sikit dalam 5K,staf situ suruh aku test bila aku da duduk die cakap tayar takde angin,da tu nak suruh aku pum"dalam hati.ape saje la"aku cakap takpela aku nak sebut harga,dengan konfiden je staff tu amik detail bagai,bila kau cakap nak harini,boleh pula cakap printer rosak..ALAHAI...aneh-aneh..
dia cakap akan hubungi aku semula selepas da siap print.
Hati da sakit juga macam-macam hal.kang aku loan juga..itu pun kalau boleh..
Walau sakit hati dan patah hati mujur lah Arfan dan mama die teman juga papa die ni.Hihihihi...

ni yang aku dok guna dekat rumah selalu.ni pic google kalalu ikutkan da usang..hehehe..
Moga dipermudahkan.Usaha selagi boleh..

1 comment:

  1. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    BORROWERS APPLICATION DETAILS


    1. Name Of Applicant in Full:……..
    2. Telephone Numbers:……….
    3. Address and Location:…….
    4. Amount in request………..
    5. Repayment Period:………..
    6. Purpose Of Loan………….
    7. country…………………
    8. phone…………………..
    9. occupation………………
    10.age/sex…………………
    11.Monthly Income…………..
    12.Email……………..

    Regards.
    Managements
    Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com

    ReplyDelete

Klik