Nuffnang

Thursday, 5 December 2013

LDP

Lebuh raya Damansara Putrajaya....

LDP ni memang jem sokmo,ada kala ok,tapi selama 3 tahun aku keje ulang alik,masih buat aku mengantuk je...Tadi ujan lebat,mujur aku bawak slow je,percikan air dari kereta lain ,biar air tu terjah kat kereta aku,aku brekkk.....tetap tergelincir,mujur lori sebelah aku tu jauh lagi...lepas je aku dapat control keadaan tadi aku terus parking tepi jalan tengok tayar dua-dua sebelah depan ok je,sebab sebelum tu tayar kiri pancit...aku da pam,igtkan meletop ke apa..Alhamdulilah takde pape...

so kepada sesiapa berhati-hati lah di jalan raya ingat orang tersayang...peace ( "_" )

1 comment:

  1. oo..x cete pon kan?? bahaya la b :-(.. we love u

    ReplyDelete

Klik